Başkan Genç, güçlü Türkiye için evet dedi

TAKİP ET

Oyunu Hasköy cumhuriyet İlkokulunda kullanan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'mizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oyladık. Türkiye'nin yükselişi siyasi istikrarı getirecek yeni sistemle birlikte artan bir şekilde devam ettirecektir" dedi.

Oy verme işlemini gerçekleştirmek için Hasköy Cumhuriyet İlkokulu’na giden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sohbet ettiği vatandaşlara oylarının vatana, millete huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu. Daha sonra seçmen kağıdıyla birlikte oyunu kullanmak üzere 1091 nolu sandık başına giden Başkan Genç, gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra oy verme işlemini gerçekleştirdi. 

KALKINMANIN YOLU İSTİKRAR
Türkiye’de siyasi istikrarın sürmesinden yana oyunu kullandığını ifade eden Başkan Genç, "İstikrar için, geleceğimiz için oyumuzu kullandık. Aziz milletimiz de iradesini sandığa yansıtacaktır. İnşallah Türkiye son 15 yılda yakaladığı ekonomik kalkınma hamlesini, siyasi istikrarı getirecek yeni sistemle birlikte artan bir şekilde devam ettirecektir. Çünkü yatırım hamlesinin ve ekonomik kalkınmanın sürmesinin yolu siyasi istikrarın devam etmesine bağlıdır" dedi.

HEDEF 2023
Oy vererek vatandaşlık görevlerini yerine getiren vatandaşlara da teşekkür eden Başkan Genç, "Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan bir referandum yaşadık. Gördük ki vatandaşlarımız büyük bir katılımla sandık başına gitti. Halkımız bu konuda duyarlı davrandı. Bu bir demokrasidir. Sandıktan çıkacak sonuç halkımızın tercihidir. İnşallah ülke olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ilerleyeceğiz. Tercihi ne olursa olsun, sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.