Başkan Genç muhtarlara biraraya geldi

TAKİP ET

Değişik toplum kesimleriyle biraraya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Milli Seferberlik" çağrısını anlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canikli muhtarlarla da buluştu. Muhtarlara "Milli Seferberlik" çağrısını anlatan Genç, "Milli Seferberlik çalışmaktır. Şehrimiz ve ülkemiz için daha çok çalışacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milli Seferberlik" çağrısını anlatmak ve Türkiye'nin içinde bulunduğu Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi sürecinin önemine dikkat çekmek amacıyla Canikli muhtarlarla buluştu. Canik Kültür Merkezi'nde Başkan Yardımcıları Alican Usta, Seit İleri, Hamza Abdurrahmanoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'in de katıldığı buluşmada, muhtarlara Milli Seferberlik çağrısını anlatan Genç, şehitlere ve gazilere vefa borcunun çalışarak ödenebileceğini söyledi.

'ŞEHİTLERİMİZE BORCUMUZU ÇALIŞARAK ÖDERİZ’
Yaptığı konuşmada muhtarlara seslenen Başkan Genç, "Türkiye'miz, büyük bir değişim ve dönüşüm sürecinde. Ancak bu değişim ve dönüşüm sürecinde iç ve dış mihraklar, ülkemizin yükselişine dur demek için gece gündüz çalışıyor. Türkiye, sınırları içinde ve dışında adeta yeni bir istiklal harbi veriyor. Yiğitlerimiz Türkiye'nin ve dünyanın değişik yerlerinde mücadele veriyor. Şehit ve gazilerimiz var. Allah onlardan razı olsun. Şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcumuzun ödenmesi için en doğru ve güzel yol daha çok çalışmaktır. Çünkü güvenlik güçlerimiz bizden dua ile birlikte ülkemizin kalkınması ve büyümesi için çalışmamızı bekliyor" dedi.