Başkan Genç'e eğitime katkı teşekkürü

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ülke ve Müslümanlar olarak dünyada hak ettiğimiz yere gelebilmek, arzu ettiğimiz seviyeyi elde etmek için dinimizi, tarihimizi iyi öğrenmeliyiz. Sosyal ve ekonomik dirilişin yanısıra manevi dirilişi de sağlamalıyız" dedi.

Fatih İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Özkan ve öğrencileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Özkan ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Osman Genç, Türkiye'nin, hedeflerine ulaşabilmesi için sosyal ve ekonomik dirilişin yanısıra manevi dirilişi de sağlaması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Genç, "Ülke ve Müslümanlar olarak dünyada hak ettiğimiz yere gelebilmek, arzu ettiğimiz seviyeyi elde etmek için dinimizi, tarihimizi iyi öğrenmeliyiz" dedi.

'FİKİR VE GÖNÜL DÜNYASI DOLU GENÇLİK'
Türkiye'nin sadece bu milletin değil, aynı zamanda tüm ümmetin de umudu olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Türk gençliği, bir dönem inancından, tarihinden, kültüründen uzak bir nesil olarak yetiştirildi. Ancak şimdi gençlerimize düşen çok okuyarak ve çok çalışarak varlığımıza ve geleceğimize sahip çıkmaktır. Gençlerimizin fikir ve gönül dünyaları her alanda dolu olmalı. İster Bu ülkenin geleceği olan gençlerimiz, ister dini ilimler, ister fen, matematik, sosyal bilimler, kültür, sanat, isterse siyaset olsun en tepeye çıkmak için gayret göstermelidir" diye konuştu.

GENÇ'E, EĞİTİME KATKI TEŞEKKÜRÜ 
Fatih İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Özkan da, okullarına ve eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Özkan, "Canik'te bulunan bir okul olarak çok şanslıyız. Bir belediye başkanı olarak asıl sorumluluğunuz olmamasına rağmen bu zamana kadar eğitime çok büyük katkılarda bulundunuz ve okulumuzda da önemli yatırımlara imza attınız. Bu nedenle okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi. 
Ziyaretin sonunda okul öğrencileri de, okullarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Genç'e hediye verdi.