Başkan Genç'ten Gençlik Merkezi müjdesi

TAKİP ET

Ankara'da ziyaretlerde bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeye Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Başkan Genç, "Geleceği donanımlı gençlerimizle şekillendireceğiz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkent Ankara'da Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Emre Topoğlu'nu ziyaret etti. Altunsoy ve Topoğlu ile görüşen Başkan Genç, Canik ilçesine Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Geleceği donanımlı gençlerle birlikte şekillendireceklerini belirten Başkan Genç, Gençlik Merkezi'nde açılacak kurslardan tüm gençlerin faydalanabileceğini söyledi.

'GENÇLERİN YANINDAYIZ'

Her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Genç, "Okuyan, araştıran, düşünen, özgüveni yüksek, sanata, gelişmelere açık, yenilikçi, ahlaklı, üretici, kaynakları etkin ve doğru kullanan, çevreye duyarlı bir gençlik hedefliyoruz. Bu anlayışla Canik Belediyesi olarak gençlerimiz için eğitim, kültür, sanat, spor gibi pek çok yatırım gerçekleştirdik. İnşallah Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzle birlikte inşallah ilçemize bir Gençlik Merkezi kazandıracağız" dedi.

'ÖNEMLİ KAZANIM'

Canik'te önemli bir gençlik potansiyelinin olduğuna da işaret eden Başkan Genç, "Tüm gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak bizlerin görevidir.

Bu açıdan onlar için oluşturduğumuz tesislerin yanında Gençlik Merkezimiz de hem ilçemiz hem şehrimiz gençliği için önemli bir kazanım olacaktır. Gerekli çalışmaları hızlandırarak, belediyemizin tahsis edeceği yerde inşallah en kısa sürede Gençlik Merkezi'ni gençlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz" diye konuştu.