Başkan Genç'ten Öztürk'e geçmiş olsun mesajı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adana'daki kupa maçında rahatsızlanan Samsun Canik Belediyespor bayan basketbol takımı koçu Mehmet Can Öztürk için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA PARKELERE DÖNECEK

Canik Belediyesi olarak koç Mehmet Can Öztürk ile başarılı yıllar geçirdiklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Samsun Canik Belediyespor bayan basketbol takımımızda iki yıldır uyum içerisinde çalıştığımız Mehmet Can Öztürk hocamıza geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa zamanda parkelere dönecektir.” dedi.

BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİRDİ

Mehmet Can Öztürk’e acil şifalar dileyen Başkan Genç, ” Samsun Canik Belediyespor bayan basketbol takımımızın  başarılı koçu Mehmet Can Öztürk kardeşim, BOTAŞ CUP turnuvasında Mersin maçı esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hocamız aort damarındaki yırtık ve beyne giden iki damarın tıkalı olması nedeniyle Adana Başkent hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi. Şimdi ise yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor. Sevgili hocamıza Canik Belediyesi ailesi olarak geçmiş olsun diyorum” dedi.

SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR BAŞKANI ADANA’YA GİTTİ

Haberi alır almaz harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Genç,” Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanımız Ercan Bayrak ilk uçakla hocamıza destek olmak amacıyla Adana’ya gitti. Gerek Canik Belediyesi gerekse Samsun Canik Belediyespor Kulübü olarak hocamızın yanındayız. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup aramıza dönecektir” dedi.