Başkan Genç'ten yeni yıl mesajı

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni yılda da Milli Seferberlik ruhuyla her zamankinden daha fazla çalışarak, şehrin ve ülkenin gelişimine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yayınladığı yeni yıl mesajında, 'Milli Seferberlik ruhuna dikkat çekti. Başkan Genç, "Yeni bir yıla daha yeni heyecan ve umutlarla girerken, 2023 yılına, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümüne sadece 6 yıl kaldı. Ülke olarak tüm engelleme çalışmalarına rağmen 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah millet olarak Milli Seferberlik ruhuyla ülkemizi hedeflerine ulaştıracağımıza inanıyorum" dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE AŞTIK
2016 yılının, yaşanan acı hadiseler nedeniyle buruk geçse de, geleceğe ilişkin umutları artıran bir yıl olduğunu da ifade eden Başkan Genç, "Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. Bir olarak, beraber olarak, 80 milyon hep birlikte kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunların üstesinden geldik. İnşallah bundan sonra da millet olarak, enerjimizi şehrimiz ve ülkemizin daha da kalkınması için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
Mesajında Sarıkamış şehitlerini de unutmayan Genç, şunları söyledi: "100 yıl önce, tam da bugünlerde, Allahu Ekber Dağları’nda on binlerce askerimizi vatan savunmasında şehit vermiştik. Şehadetlerinin 100’üncü yıldönümünde Sarıkamış şehitlerimizi de rahmetle anıyor, tüm şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun, mekanları inşallah Cennet olsun diyorum. Bu duygularla bir kez daha 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm halkımızın yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum."