Başkan Genç'ten Yeşilyurt'a 'Ekonomi' kitabı

TAKİP ET

Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş.'nin sahibi Cemal Yeşilyurt'u ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunlu işadamına şehrin ekonomik şifrelerini içeren Ekonomi Çalıştayı Kitabı verdi.

Başkan Genç, “Ekonomisine herkesin katkı sağladığı bir şehir olmalıyız. Şehrimizi geleceğe taşıyacak olan bu şehrin dinamikleridir” dedi.

Canik Belediye Başkan Osman Genç, belediye tarafından kurulan Samsun Yerel Ekonomik Kalkınma Platformu'nca düzenlenen Ekonomi Çalıştayı'nın sonuç raporunu içeren kitabını işadamlarıyla buluşturmaya devam ediyor. İşadamlarına ziyaret turları kapsamında Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Sahibi Cemal Yeşilyurt'u ziyaret eden Başkan Osman Genç, Samsunlu işadamına şehri 2023 hedeflerine taşıyacak ve içerisinde Samsun ile ilgili 19 maddelik önerinin yer aldığı Ekonomi Çalıştayı raporunun yer aldığı kitap verdi.

'EKONOMİK ŞİFRELERİ İÇERİYOR'

Şehri hedeflerine ulaştırmak amacıyla düzenledikleri Samsun Ekonomi Çalıştayı'nda Samsun'un yol haritasının belirlendiğine vurgu yapan Başkan Genç, "Çok değerli katılımcıların yer aldığı Samsun Ekonomi Çalıştayı'nda şehrimizle ilgili ortaya çıkan sonuçları ve önerileri rapor haline getirerek kitaplaştırdık. Bu rapor aynı zamanda Samsun'u hedeflerine ulaştıracak şifreleri içeriyor. Raporda, çalıştaya katılan önemli insanların şehrimizle ilgili analizleri var. Bu analizlerle işadamlarımızı buluşturmak, şehrimize ekonomik katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu şehrin dinamikleri, özellikle işadamlarımız bu raporu mutlaka okumalıdır. Bu amaçla kitabımızı işadamlarımızla buluşturuyoruz. İnanıyoruz ki, Samsun'un en önemli temel taşlarından olan işadamlarımız kitaptan yararlanacaktır" dedi.

Başkan Osman Genç’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş.'nin sahibi Cemal Yeşilyurt da, Samsun adına yapılan her çalışmayı desteklediklerini belirterek, Ekonomi Çalıştayı sonuçlarını işadamları olarak kendileri ve Samsun adına çok önemli bulduklarını söyledi.

Canik Belediye Başkan Osman Genç