Başkan İkiz Demokrasi nöbeti tutan Havzalılarla bir araya geldi

TAKİP ET

Darbe girişimine karşı tek yürek olan Havza'da Kevser Cami önünde demokrasi nöbeti tutan Havzallar tek yürek nöbetlerine devam ediyor. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz demokrasi nöbeti tutan Havzalılara çorba dağıtımında yapmış olduğu konuşmada; ' Ülkesi için canı hiçe sayan halkımız her şeye layık.' Dedi.

15 Temmuz’dan bu yana tüm ülkede olduğu gibi Havza’da da demokrasi nöbetine devam edildi. Havza Belediyesi tarafından Kevser Cami önünde demokrasi nöbeti tutanlara çorba ve su ikram edildi.

Çorba dağıtımını kendi elleri ile gerçekleştiren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada Türk halkının hainlerin oyununa gelmediğini belirterek; “Hemşerilerimiz sokaklara çıkmayın diyen hainlere ’bu sokaklar bu topraklar bizim’ diye cevap verdi.15 Temmuz’dan bu yana evlerinizde değil meydanlarda sabahladılar. Vatanınıza sahip çıktık. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın biz bu gün burada hep birlikte bu toprakların sahibiyiz dedik. Darbe girişiminde bulunan hainlerin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bizler burada sabahlara kadar bu meydanları dolduruyorsak o hainlere bu yaptıklarının hesabını sorup, güzel ülkemizde huzur içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Evlerindeki seccadelerinde gözü yaşlı analarımız babalarımız dualarıyla bizlere destek veriyorlar, onların duaları ve destekleri hatırına güzel günler bizim olacak, huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin, bu vatana göz dikenlere fırsat vermesin. Ülkesi için canı hiçe sayan halkımız her şeye layık.” Dedi.

Çorba dağıtımın ardından İkiz nöbet tutan Havzalılar ile uzun süre sohbet etti.

Kevser Cami Önündeki nöbet sabah namazına kadar devam etti.