Başkan İkiz Havza Belediyespor'u ziyaret etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Sinopspor maçı hazırlıklarını devam ettiren Havza Belediyespor'u ziyaret ederek futbolculara tatlı ikram etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bir müddet futbolcular ile sohbet ederek çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgiler aldı.

İkiz daha sonra Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen ve yöneticiler ile Mehmet Ali Şahin Spor Tesisini gezerek tesis ve takım hakkında Pekşen’den bilgiler aldı.

 

 

Havza Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz Pekşen takımın çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü ve 3. Lig hedefi için çalışmaya devam ettiklerini belirterek; “Takımızın durumu iyi. Genç bir takımız. Hedefimiz olan 3. Lig için teknik ekip, yönetim ve futbolcularımız hep beraber çalışmaktayız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu açıklamada Sinopspor maçı için başarılar dileyerek; “ İnşallah takımımız BAL liginde iyi yerlere gelerek bir üste lige çıkacak.  Kulüp Başkanımıza, teknik ekibe ve futbolcularımıza vermiş oldukları mücadeleden ötürü teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.  İnşallah sezonu bir üst lige çıkmış şekilde tamamlayacağız.” Dedi.