Başkan İkiz Havza'lı çocuklarla bayrak salladı

TAKİP ET

Havza'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkiler devam ediyor. Yüzlerce Havzalının katılımı Demokrasi Nöbeti için Kevser Cami önünde devam eden demokrasi nöbetlerine katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz aileleri ile birlikte demokrasi nöbeti tutan çocuklar ile bayrak salladı. İkiz; 'Toprağa düşen kardeşlerimiz, bu ülke için, bu ülkenin bayrağı için, ezanı için, bu ülkenin selameti için, çocuklarımız için şehit olan insanlardı.' Dedi.

Çocuklar ile uzun süre sohbet eden ve çocuklar ile birlikte bayrak sallayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada; “ Sayın Cumhurbaşkanının gözyaşlarına şahit olduk, bu insanlar bu topraklarda binlerce yıldan beri devam eden medeniyetin, kahpe soyluların eline geçmemesi için tankların önüne, topların önüne kendilerini siper ederek şehit oldular. Allah şehadetlerini mübarek eylesin. Toprağa düşen kardeşlerimiz, bu ülke için, bu ülkenin bayrağı için, ezanı için, bu ülkenin selameti için, çocuklarımız için şehit olan insanlardı.” Dedi.

İkiz darbe yapanların bu milleti yok sayarak hareket ettiklerini belirterek, şöyle devam etti: “Bu eşkıya sürüsü bu medeniyeti, bu aziz milleti yok saydılar, inanamadılar böyle bir şey yaşayacaklarına. Göğüslerinizdeki imanı çözemediler, kendi sahte imanları gibi zannettiler. Bizler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanlara çıkın dediği için, Sayın Erdoğan’ın arkasında dimdik durmak için buradasınız. Bu öyle bir iman, bu öyle bir inanç ki görev bitti denilenen kadar buradayız. Çocuklarımıza demokrat, müreffeh, hür, imanı ile yaşayan bir ülkeyi kıyamete kadar baki olacak bir ülkeyi miras bırakma mücadelesi veriyoruz Allah’ın izniyle.” dedi.