Başkan Kaya: Samsun için çalışıyoruz

TAKİP ET

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Başkan Kaya, Samsun için çalıştıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

İŞBİRLİKLERİNE HAZIRIZ
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kaya, Samsun ve Kavak için yola çıktıklarını belirterek, "Derneğimiz, ilimizde bulunan hemşerilerimizin tanışmasını ve kaynaşmasını birbirleri ile yardımlaşmasına sağlamak amacıyla kurulmuştur. Samsun ve ilçemiz için çalışacağız. Bu anlamda, yerel yönetimlerle, kurum ve kuruluşlarla her türlü işbirliğine hazırız. Amacımız, ilimizi ve ilçemizi daha refah seviyelere getirebilmek" dedi.

BAŞKAN DEMİR'DEN TEŞEKKÜR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, Başkan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İlkadım Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği