Başkan Kılıç'tan Kurban bayramı' mesajı

TAKİP ET

Başkan Ali Kılıç, Kurban Bayramı'nın Terme, Samsun, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileyerek, böyle zamanlarda kuvvetlenen yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının hayatın bütün safhalarına yayılmasını temennilerinde bulundu.

Başkan Kılıç, mesajında “Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesini, sevincini ve bereketini yaşıyoruz.

Kırgınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hâkim olduğu bu mana iklimine bizleri kavuşturan Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan bayramlar, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve birlikteliğin artmasını sağlayan, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği günlerdir. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor; bayramın âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum...