Başkan Kul kahvaltıda muhtarlar ile bir araya geldi

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Burada muhtarlara konuşan Kul, ''Birlikten kuvvet doğar' anlayışı ile kentimizin sorunlarına her zaman birlikte çözüm aradık.' dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç tarafından organize edilen program ile Kul tesislerinde sabah kahvaltısında ilçenin mahalle muhtarları ile bir araya geldi.


KUL’DAN DERNEK BİNASI SÖZÜ
Başkan Kul, kahvaltı sonrası ilk olarak muhtarlara belediye tarafından 2014 yılından bu yana yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı. Devam eden çalışmalar ile yeni projeler hakkında muhtarlara bilgiler vererek, muhtarların mahalle ile ilgili sorun ve görüşlerini de alan Belediye Başkanı Şenol Kul, gerçekleştirilen toplantıların önemine değindi. Terme Belediyesi olarak şehir için çok güzel çalışmaları el birlik içinde gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra da güzel çalışmaları Terme’ye kazandırmaya çalışacaklarını söyledi. Muhtarlara kalıcı olarak dernek binası kazandıracaklarının müjdesini verdi.


ELİMİZİN DEĞMEDİĞİ MAHALLE KALMADI
Görev süresi içerisinde Terme ilçesini bir bütün olarak ele aldıklarını hatırlatan Başkan Kul, " Terme’yi ulaştırmak istediğimiz modern ve çağdaş kent hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım, bir yandan da taş döşeme ve asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern ve daha istikrarlı bir Terme için. Merkez mahallelerimizden kırsal mahallelerimize kadar az veya çok elimizin değmediği hiçbir caddemiz ve sokağımız kalmadı” dedi.


HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK
Terme’de 80 mahalleye eşit şartlarda hizmet götürdüklerini ve bir mahalleyi diğerinden ayırmadıklarını belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin konumu itibarıyla bazen çalışmalarda zorluklar çekilebildiğini ifade ederek, “Hizmette sen, ben demedik, biz dedik ve bölgemize eşit hizmet götürdük. Şu partili ya da bu partili diye ayrım yapmadan, bölgelerimizi ihtiyacına göre hizmetle buluşturduk. Bir yere hizmet ederken, diğer yerlere gözümüzü ve kulağımızı kapatmadan, halkımızın ihtiyaç duyduğu her şeyi en hızlı ve en iyi şekilde yaptık. Bu güne kadar her zaman biz dedik. Bundan sonra da biz diyerek hizmetlerimizle ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
TERME GELECEĞE HAZIRLANIYOR
Terme’nin geleceği için hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Kul, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ülkemiz emin adımlarla ilerliyor. Hükümetimizin sağlıktan, eğitime, her alanda ortaya koyduğu atılım hamlesi ülkemizi dünya liginde en üst noktaya taşıyor. Bu bağlamda yerel yönetimler olarak bizler de tüm enerjimizle şehrimizin gelişim ve hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz. Şehirlerin yarıştığı ve büyüme ve gelişimlerine göre ön planda olduğu günümüzde Termemizi geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.
BAŞKAN DİNÇ’TEN KUL’A TEŞEKKÜR
İstişare toplantısında söz alarak görüşlerini dile getiren Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç, Terme Belediyesi’nin bölge ve hizmet ayrımı yapmadan ilçenin tamamının çehresini değiştirdiğini dile getirerek, “Terme Belediyesi’nde hakikaten de insan odaklı bir hizmet anlayışı var. İlçedeki her hizmet ve yatırım, insanımızın beklentilerine ve ihtiyaçlarına göre yapılıyor. Sayın Başkanımız çözüm odaklı ve istişareye dayalı hizmet anlayışı sayesinde ilçemizdeki eksikliklerin neredeyse tamamı giderildi. Sergilediği bu yaklaşımdan dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.