Başkan Kul mahalle halkının taleplerini dinledi

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçenin uzak mahallelerinden Erenköy mahallesinde, çalışmalarına başlanan beton çalışmalarında incelemelerde bulundu. Mahalle halkının talep ve sorunlarını dinledi.

Terme Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışma yürütüyor. Gerçekleştirdikleri hizmetlerle halkın beklentisini karşıladıklarını söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Kırsal ya da merkez ayrımı gözetmeden Terme Belediyesi’nin varlığını her noktada hissettiriyoruz. Merkeze uzak mahallelerimizi hizmetten mahrum bırakmamaya devam edeceğiz” dedi.

 ‘İLÇE SINIRLARIMIZA KADAR HİZMET GÖTÜRÜYORUZ’

Büyükşehir yasasıyla beraber köy ve belde statüsünden mahalle statüsüne dönüşen mahallelerde önemli hizmetler verdiklerini söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “76 mahalleye sahip büyük bir ilçe olmamıza rağmen ilçe sınırlarımıza kadar hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Ekiplerimiz gün boyu sahada planlı bir şekilde mahallelerin eksiklerini gidererek halkımızın taleplerini yerine getiriyor. Kırsal ya da merkez ayrım gözetmeden Terme Belediyesi’nin varlığını her noktada hissettiriyoruz. Bugüne kadar olduğu bugünden sonra da merkeze uzak mahallelerimize olan hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek” açıklamasında bulundu.

‘TERME İÇİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ’

Hizmette önceliğin yol olduğunu ve ilçenin birçok mahallesinde yol çalışmalarının devam ettirildiğini ifade eden Başkan Kul, "Yol olmadan hiçbir hizmet sağlıklı bir şekilde vatandaşla buluşmaz. Erenköy Mahallesi merkeze uzak mahallelerimizden bir tanesidir. Ama biz tüm uzaklıkları hizmet aşkımızla yakınlaştırıyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışarak Erenköy’de beton yol çalışmalarını sürdürüyor. Bütün çalışmalarımız Terme'de yollarla ilgili bir tek sorun bırakmamak için. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Terme için en iyisi neyse onu yapıyoruz” diye konuştu.