Başkan Kul ve ailesi demokrasi nöbetinde

TAKİP ET

15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimine karşı binlerce Terme'li Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Başkan Kul 'Bu bayrak ve milletimizin kanı yere düşmesin diye meydanlarda nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz.' Dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 15Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetini ailesiyle birlikte tutmaya devam ediyor. Terme Cumhuriyet meydanında binlerce Terme’li’nin katıldığı nöbete eşi Nuran Kul ve 11 aylık oğlu Şenol Fırat ile birlikte gelen Başkan Kul  vatandaşlarla sohbet etti.

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

Halkın tüm dünya ülkelerine örnek olacak mücadele sergilediğini ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bizim bu gece buluşmamıza vesile olan 15 Temmuz, Türkiye’nin Demokrasi tarihindeki geldiği noktadır. Vatanı içini, Milleti için, Memleketi için bu Ülkenin birliği ve düzenliği için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Biz bunları ilelebet unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu dersin bu Millet tarafından çok iyi okunduğunu görüyorum. Allah bize, bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Bu bayrak ve milletimizin kanı yere düşmesin diye meydanlarda nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Gerekirse aylarca meydanlarda kalırız ama asla hainlere fırsat vermeyiz.” Dedi