Başkan Kul'a doğum günü süprizi

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a belediye personelleri tarafından sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un yeni yaşına girmesi sebebi ile belediye personelleri tarafından sürpriz yapıldı.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen kutlamaya Başkan Kul’un eşi Nuran Kul, oğlu Fırat, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Belediye personelleri tarafından hazırlanan “birlikte güzel günlere, doğum gününüz kutlu olsun” pankartı ve doğum günü pastası ile sürpriz şekilde başkanlık makamında gelen belediye personellerini karşısında gören ve şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Kul, personellerine teşekkür etti.


Alkışlar arasında pastanın üzerindeki mumları üflerken, Başkan Kul’un duygulu hali dikkat çekti. Kul’a personeli tarafından kol saati hediye edildi.

Terme Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana kocaman bir aile olduklarını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, “Doğum günümü hatırlayan ve böyle güzel bir organizasyon düzenleyen ekibime çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep birlikte ilçemize hizmet etmek için koşturduk. Belirlediğimiz hedefe ulaşmak için hep birlikte çalıştık. İlçemize hizmete devam ettiğimiz, sağlıklı, huzurlu birlikte nice yıllar diliyorum” diye konuştu.