Başkan Kul'a Tarıma destek teşekkürü

TAKİP ET

Dünya Çiftçiler günü dolayısı ile Terme Ziraat Odası Başkanı M. Yetkin Karamollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Terme Ziraat Odası Başkanı M. Yetkin Karamollaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla böyle bir ziyarette bulunduklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Karamollaoğlu Terme’de çiftçilere ve tarıma verdiği katkılardan dolayı Başkan Kul’a teşekkür ederek çini tabak hediye etti.

TARIM EN BÜYÜK YERE SAHİP

Heyetin çiftçiler gününü kutlayan Başkan Kul tarımın Terme için son derece önemli bir sektör olduğunun altını çizdi. Her zaman Terme için 3 T’ye önem verdiklerini belirten Kul “Terme’nin üretim potansiyeline bakarsak şehrin kalkınmasında tarımın büyük bir yere sahip olduğunu görüyoruz. Biz ilçemizin geleceği için her zaman 3 T’nin önemine vurgu yaptık. Bunların başında da Tarım geliyor. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliği ve güç birliği içerisinde olursak kazanırız. Köylümüz ve çiftçimiz olmazsa, üretim olmaz, üretim olmazsa kalkınmamız ve gelişmemiz asla söz konusu olamaz. Hizmetlerinizde başarılar diliyor, çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, çiftçilerimize bol kazanç, bol ürün ve bereket diliyorum." dedi.

KARAMOLLAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Tek gayelerinin Terme’nin tarım alanında gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak oluğunu ifade eden Terme Ziraat Odası Başkanı M. Yetkin Karamollaoğlu "Başkanımızın ilçemizin tarımı için duyarlılığını yakından biliyorum. Bu ziyaret münasebetiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İlçemizin tarım alanında belediyemiz işbirliğinde yapacağımız çalışmaları konuştuk. İlçemiz tarımına sağladığı katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.