Başkan Kul'dan kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi

TAKİP ET

Başkan Kul'dan kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçenin Evci mahallesinde yapılan kilit parke taşı, çalışmalarını yerinde inceledi.

Terme Belediyesi’nin yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Kul, çalışmaları denetliyor.

İlçenin Evci ve Bağsaray mahalleleri arasında yapılan kilit parke taşı, çalışmalarını yerinde inceleyen Kul “Belediyemize bağlı mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve o eksiklikleri gideriyoruz. Yol medeniyettir dedik. Medeniyete giden yolların çalışmasını yapan arkadaşlarımızla sürekli gerek sahada gerek masa başında doğru planlamaları yapıp, elimizden geldiğince tüm taleplere cevap veriyoruz.” Dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

Evci-Bağsaray mahalleleri arasında toplamda 4 bin 500 metrekare parke taşı döşeme çalışması yapılacağını ifade eden Kul “Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Terme’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz’’ şeklinde konuştu.