Başkan Kul'dan Samsunspor'a Destek

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Taraftar Sorumlusu Fazıl Abdik Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek 'Samsunspor Eşya Piyangosu' ile ilgili destek istedi.

Samsunpora gelir sağlamak amacı ile gerçekleştirilen “Samsunspor Eşya Piyangosu” çekilişi yarın Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekiliş sonunda belirlenecek. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunspor'un düzenlediği Eşya Piyangosu biletlerinden 150 adet alarak kulübe destek verdi.

Kendisinin de futbolun içinden geldiğini hatırlatan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Samsunspor bizim için önemli bir camia. İlimizin marka değeri… Biz belediye olarak her zaman kulübümüzün yanında yer almaya devam edeceğiz. Bugüne kadar elimizden gelen katkıyı sunduk, bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz. İnşallah kulübümüzü daha iyi yerlerde görürüz.” Dedi.

Başkan Yardımcısı Çoruh, "Samsunspor olarak bu ziyarette bizi ağırlayan ve destek olan Terme Belediye Başkanı Sayın Şenol Kul’a teşekür ediyoruz." diye konuştu.