Başkan Kul'dan yaralı askere geçmiş olsun ziyareti

TAKİP ET

Samsun'un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Kayseri'de yaralanan askeri baba ocağında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şenol Kul, 17 Aralık günü, 14 askerin şehit olduğu Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında PKK'lı teröristin kullandığı bomba yüklü araçla yapılan hain saldırıda, hafif yaralanan Adem Kamsız’ı Terme Geçmiş mahallesindeki baba ocağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

TERÖRÜN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
Ziyarette Başkan Kul, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını ifade ederek “Ülkemizin bekası adına şehit olarak ebediyete intikal etmiş olan polis ve asker şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Görevi devam eden asker ve polislerimize kolaylıklar diliyorum. Ben ve Ekibim her zaman yanınızdayız. Devlet ve millet olarak inşallah terörün üstesinden geleceğiz “ dedi.
Asker Adem Kamsız, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, en kısa zamanda silah arkadaşlarının yanında olmak istediğini belirtti.
Ziyarette Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Meclis Üyesi Mehmet Devranlı ve Geçmiş Mahallesi Muhtarı Seyfettin Özcan’da hazır bulundu.

Belediye Başkanı Şenol Kul