Başkan Kul'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94'üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94'üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında 30 Ağustos zaferinin Türk milletine kayıtsız, şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelediğini vurgulayan Başkan Kul, "30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi ve vazgeçilmez vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarındandır.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kalbinde iman, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 94 yıl önce ilan etmiştir. Bağımsızlığı uğruna kanının son damlasına kadar gözünü kırpmadan vatanını savunan Türk milleti şanlı bir zafer ile destan yazmıştır.

Bu vesileyle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, atalarımızın şahsında vatanımız için biran bile düşünmeden şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum.” Dedi.

 

Terme Belediyesi