Başkan Murzioğlu: Başkan Erdoğan'a inanıyoruz

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kuracağı ekibin Türkiye'yi ekonomik zorluktan çıkaracağına inanıyoruz" dedi.

Samsun TSO Meclisi'nin temmuz ayı olağan meclis toplantı Davut Altan Meclis Salonu'nda yapıldı. Meclis Başkanı Haluk Akyüz tarafından açılan meclis toplantısında 4 gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 2'nci maddesinde ise iki meclis arası faaliyetler Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu tarafından meclis üyeleriyle paylaşıldı.

'EKONOMİ RAYINA GİRECEKTİR'

Meclis toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Murzioğlu, dolar ve ekonomiyle ilgili soruya, "Dolar 4.90'a çıktığı gibi 4.50'in de altına iner diye umut ediyoruz. Hükümet daha yeni, kurullar daha oluşturulmadı. Yeni yeni daha bakan yardımcıları açıklanıyor. Kadro oluşturulduktan sonra ekonominin rayına gireceği umudu içerisindeyiz. İnşallah bizim umut ettiğimiz gibi olur. Böyle olmakta zorunda yoksa özel sektörün halini siz bizden daha iyi görüyorsunuz.

Biz hükümete güveniyoruz, biz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz, onun kuracağı ekibin Türkiye’yi ekonomik zorluk içerisinden çıkaracağına cani yürekten inanıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

Kaynak; samsungazetesi