Başkan Murzioğlu'ndan STK'lara teşekkür

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı Davut Altan Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, geçtiğimiz günlerde uçak seferleri ile ilgili ortak bildiriye imza atan STK'lara teşekkür etti.

Toplantıda konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Sürekli değişen, iptal olan ve rantabl olmayan saatlerde planlanan; fahiş ve istikrarsız fiyatlardaki uçak seferlerinin şehrimizin büyüklüğü ve potansiyeli nispetinde düzenlenmesi hususundaki haklı tepkimizi 14 sivil toplum kuruluşu olarak gösterdik. Şehrimizin marka değerini ve itibarını zedeleyen bu durum umuyoruz ki ilgili merciler tarafından hassasiyet gösterilerek karşılık bulacaktır" dedi
Murzioğlu, şehrin ortak problemi karşısında ortak hareket eden tüm STK temsilcilerine teşekkür etti. 

SORUNLAR BİRLİKTELİKLE ÇÖZÜLÜR
Sorunların birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece çözüleceğini ve Samsun'un hak ettiği değeri bulacağını dile getiren Murzioğlu, "Samsun Lojistik Merkez Yönetim Kurulu Toplantımız Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak başkanlığında gerçekleştirdik. Yüzde 25 hisse ile en büyük ortağı olduğumuz bu işletmenin, daha güçlü bir şekilde varlık göstermesi adına, depolama çeşitliliğini ve kapasitesini artırmak için Cazibe Merkezleri Programına yatay depo projesi başvurusunda bulunmuştuk. Bu vesileyle yaklaşık 8 milyon Türk Lirası maliyetli projemizin kabul edildiğini ve fizibilite çalışmalarına başladığını da sizinle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak; Samsun Gazetesi