Başkan Özdemir Öğrencilere Başarılar Diledi

TAKİP ET

Havza Belediyesi tarafından Liselere Geçiş Sınavı (LGS) tedbirler kapsamında sınav yapılacak binalara atık maske ve eldiven kutuları dağıtıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarılı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum.”dedi.

Korona virüsüyle mücadele kapsamında ertelenen ve yarın yapılacak olan LGS Havza Belediyesi tarafından sınav yapılacak binalara kullanılan maske ve eldivenlerin gelişi güzel atılmaması için atık maske ve eldiven kutuları dağıtıldı

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt tarafından dağıtımı gerçekleştirilen atık maske ve eldiven kutuları yine sınav sonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından toplanarak imha edilecek.

Havza Belediyesi tarafından ayrıca yarın sınav yapılacak binaların bahçelerinde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi olarak sınava girecek öğrencilerin sağlığını korumak adına gerekli her türlü çalışmanın yapıldığını ifade ederek; “Öğrencilerimizin güven içerisinde sınava girmesi için gerek Milli Eğitim Müdürlüğümüz gerek ise Havza Belediyesi olarak bizler gerekli tüm tedbirleri aldık. Tedbirler kapsamında sınav bina ve salonları dezenfeksiyon ekibimiz tarafından dezenfekte edilirken okul bahçelerinde de temizlik çalışmalarımız yapıldı. Yine öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kullandığı maske ve eldivenlerin toplanabilmesi için okul binalarımıza atık maske ve eldiven kutuları dağıtımı gerçekleştirdik.”dedi.

Bu günün çocuklarının yarın büyükleri olduğunu ifade eden Başkan Özdemir; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarılı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum. Sınava girecek adaylara en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum.”dedi.

Sınav günü tüm vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Özdemir, bu bağlamda sınav günü alınan sokağa çıkma kısıtlama kararının yerinde bir uygulama olduğunu ifade ederek sınava girecek tüm öğrencilere çalışmalarının karşılığını almaları temennisiyle zihin açıklığı ve başarı diledi.

Başkan Özdemir Öğrencilere Başarılar Diledi