Başkan Özel'den Sünnet Şölenine Davet

TAKİP ET

Ladik Belediyesi'nin 23.Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirdiği toplu sünnet şöleni için hazırlıklar tamamlandı.

16 Ağustos Cuma günü yapılacak Sünnet Şöleni için başvuruları tamamlanan 27 çocuk sünnet ettirildi.

Ladik Belediyesi önünde saat 10.00’da başlayacak sünnet şöleni öncesinde ise sünnet olan çocuklar için konvoy yapılacak. Program kapsamında Kuran-ı Kerim tilaveti, palyaço gösterisi yapılacak. Hizmet binası önüne kurulacak oyun parkı ile de çocuklar doyasıya eğlenecek. Ayrıca tüm çocuklara ücretsiz pamuk şekeri ve patlamış mısır (popcorn) ikramı yapılacak. Program sonunda sünnet olan çocuklara protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildikten sonra Kuledibi Aile Çay Bahçesi’nde sünnet olan çocukların ailelerine yemek ikramı yapılacak.

Sünnet şölenine ve konvoya tüm Ladik halkını davet eden Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel: “Bu yıl 23.Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğimiz sünnet şölenimizde 27 çocuğumuzun sünnetlerini gerçekleştirdik. Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Delikanlılığa ilk adımını atan ilçemizdeki miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şöleninde bu mutluluğu hep beraber yaşayalım istedik. Belediyemiz olarak sünnet şölenimizin çok güzel ve eğlenceli geçmesi için her türlü imkanı seferber etti. Cuma günü nasip olursa; Belediyemiz önünde gerçekleştireceğimiz sünnet şölenimizle de ailelerimizle bir araya gelip, mutluluklarını paylaşacağız. Tüm hemşerilerimi sünnet şölenimizde bizlerle ve çocuklarımızla bu mutluluğunu paylaşmaya ve yaşamaya davet ediyorum” dedi.