Başkan Şahin 206 öğrenciyi misafir etti

TAKİP ET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 'AYLA' filmi etkinliği kapsamında Kolay ilk ve ortaokulu öğrencilerine film sonrasında yemek verdi.

Kolay ilkokulu ve ortaokulunda okuyan 260 öğrencinin katıldığı yemekten sonra öğrenciler Başkan Şahin’e plaket takdim ederek teşekkür etti. Başkan Şahin öğrencilerin bu davranışından dolayı duygulu anlar yaşadı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “7 Aralık 2017 tarihinde hayatını kaybetmiş olan Kore Gazimiz Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gerçek hayatından sinemaya uyarlanmış olan “AYLA” filmi, insanlık değerlerinin en güzel yansıması olarak kabul edilmektedir. Filmde bir savaş ortamında dahi yaşanan bu yüksek insanlık duygusu asil milletimizin faziletlerini bir kez daha ortaya koymaktadır. 'Ayla' filmi zamansız, mekânız, dil-din ve ırk tanımadan vicdanın nasıl da gerçek bir sevgiyle insanları buluşturabileceğini ve savaşa rağmen gerçek insanlığın nasıl da birleştirici olabileceğini anlatmaktadır. Bu Türk milletinin güçlü gönlü ve ruhunu yansıtan bir bakış ve bir gözle anlatımdır.  Öğrencilerimiz için bu güzel filmin organizasyonunu yapan okul müdürlerimizi, idareci ve öğretmenlerimiz ile katkı veren herkesi tebrik ediyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yüksek duygunun çocukları olan öğrencilerimizde ecdatlarına layık olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Her bir öğrencimizi tek tek tebrik ediyor ve gözlerinden öpüyorum. Ayrıca öğrencilerimizin verdiği plaket ise benim için en büyük ödüldür. Çok mutlu oldum. Her birine teşekkür ediyorum” dedi.