Başkan Şahin basın mensuplarıyla biraraya geldi

TAKİP ET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 10 Ocak çalışan gazeteciler günü anısına ve gazeteciler onuruna Çelik Park AVM'de medya temsilcilerine yemek verdi.

Yemeğe Bafra’da görev yapan gazeteciler, medya temsilcileri, kısa adı İNTERYA olan internet yayıncılığı ve gazeteciler derneği,  Bafra Gazeteciler Cemiyeti Derneği, Bafra Gazeteciler derneği başkanı, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyesi gazeteciler ile Samsun’da görev yapan Samsun Gazeteciler cemiyeti başkan ve üyeleri, 19 Mayıs Gazeteciler cemiyeti üyeleri katıldı. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yemekten sonra yaptığı konuşmada gazetecilerin gününü kutladı ve şunları söyledi: Bir arada olmaktan ve katılımlarınızdan onur duydum. Fedakârca önemli bir görev yapıyorsun. Göreviniz kamu görevidir. Bizde kamu yöneticileriyiz. Ortak paydamız insanlarımızdır. Bu sorumluluk içinde çalışıyoruz ve hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Basınımızı takip ve takdir ediyorum. Kamu görevi yapmanın sorumluluğu içinde yaptığınız her haberde bizde üzerimize düşeni alıyor ve bundan faydalanıyoruz.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasında Bafra ile ilgili çalışmalar hakkında geniş bilgiler verdi. Başkanın konuşmasından sonra gazeteciler ve başkan Şahin arasında samimi ortamda sohbet yapıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin