Başkan Salih Zeki Murzioğlu güven tazeledi

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yapılan seçimle birlikte bir kez daha başkan seçildi.

Samsun TSO oda organ yenileme seçimlerinde göreve gelen meclis üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis başkanı ile diğer organları seçti. 85 üyenin oy kullandığı seçimlere tek aday olarak giren eski Başkan Salih Zeki Murzioğlu tüm oyları alarak 3. kez başkanlığa seçildi.  

STSO listeleri ise şu şekilde oluştu:

Yönetim kurulu Başkanı: Salih Zeki Murzioğlu

Yönetim Kurulu        : Süleyman Hızır, Kadir Beytekin, Yiğit Tören, Oğuzhan Serinkaya, Ayhan Çakır, Fahri Eldemir, Erkan Malkoç, Muzaffer Öztel, Zafer Dilmen ve Kerem Tüfekçi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeleri Asil Üyeleri: Hasan Gümrükçü, Temel Erkan, Mehmet Cahit Kaya, Ömer Petek, Hasan Koç, Muhammet Köktaş, Hüseyin Yalgın, Sacit Güvenç, Serkan Kaya, Cüneyt Muci, Ümit Safi, Vural Tozlu ve Aydın Köse.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Necmi Ahmet Ölmez, Süleyman Çebi, Mustafa Aksoy, Levend Yavuz, Alaettin Öztel ve Ali Sukas. 

Meclis Başkanı: Haluk Akyüz

Meclis Başkan Yardımcıları: Yusuf Ziya Büyüklü, Ergin Yazıcıoğlu

Meclis Katip Üyesi: Alpako Aksoy

Samsun Ticaret Sanayi Odası Hesapları İnceleme Komisyonu Asil Üyeleri: Metin Aktürk, Mehmet Akif Abanoz, Erkan Ahmet Yavuzel, Onur Toraman, Murat Büyükgöze, Çağdaş Gökpınar ve Levent Özden.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Mevzuat Komisyonu: İhsan Kaptanoğlu, Muharrem Yılmaz, Mustafa Balçık, Süleyman Bektaş, Özgür Uyanık, Selçuk Akyüz ve Hürcan Aral.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Milletlerarası Ticaret Odası Temsilcileri Asil Üyeleri: Nami Ciğer, Murat Aşılıoğlu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Türk Standartları Enstitüsü Temsilcileri Asil Üyeleri: Murat Alemdar, Memduh Ersoy.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Milli Prodüktivite Merkezi Temsilcileri Asil Üyeleri: Ümit Bener Ayla ve Köksal Bulut.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İktisadi Kalkınma Vakfı Temsilcileri Asil Üyeler: Naif Eker ve Kayhan Başokur. 

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu'nun hedefi üniversite

STSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Salih Zeki Murzioğlu, en büyük hedeflerinin Samsun'a Ticaret Sanayi Odası Üniversitesi kazandırmak olduğunu söyledi.

Murzioğlu Şunları söyledi: 

HEDEF TSO ÜNİVERSİTESİ

Samsun'a ortaklık kültürü getirdiklerini kaydeden Murzioğlu, "9 yıldır bu görevi sürdürüyorum. Bu süre içerisinde Samsun'da bir ortaklık kültürü geliştirdik. Bu kültür neticesinde şehrimize Fuar ve Kongre Merkezi, Lojistik Köy, Tekno Park, Metal Meteoloji ve Kalibrasyon Merkezi, odamıza da hizmet binası kazandırdık. Elimizde tamamlayacağımız başka projeler de var. Ancak en büyük hedefim, Samsun'a bir Ticaret Sanayi Odası Üniversitesi kazandırmak. Bunun için çaba sarfedeceğiz. Belki başarır, belki başaramam ama en büyük hedeflerimden bir tanesi bu olacak" dedi.

SAMSUN EKONOMİSİNE DEĞER KATACAĞIZ

Meclis Başkanı adayı Haluk Akyüz'e başarılar dileyen Murzioğlu, "Yeni Meclis Başkan adayı Haluk Akyüz'e başarılar diliyorum.  Daha önceki Meclis Başkanı Aydın Özvatan'a ise hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımın hepsi yönetimde olmayı hak ediyor ancak meclisimiz, 85 kişilik kalabalık bir meclis. Bu nedenle, herkese yönetimde yer verme şansımız yok. Ancak bazı arkadaşlarımız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde ilk defa  kurulacak Yüksek İstişare Kurulu'nda yer alacak. Bu kurula, meclis dışından da sektöründe başarılı olmuş, büyük kuruluşların sahipleri, ortakları veya CIO'larını da alacağız. Onlarla beraber, Samsun'un ekonomisine daha büyük değerler katacağımıza inanıyorum" diye konuştu.