Başkan Sandıkçı 1 Aylık Maaşını, Virüs Mağdurları için Bağışladı

TAKİP ET

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, koronavirüs sürecinin mağdur ettiği vatandaşlara destek amacıyla 'Kardeşlik Seferberliği' başlattı. Sandıkçı, 1 aylık maaşını da kampanya kapsamında bağışladı

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, koronavirüs sürecinde mağdur olan ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla, 'Kardeşlik Seferberliği' başlattı. Sandıkçı bu kapsamda 1 aylık maaşını zor durumdaki vatandaşlara bağışladığını duyurdu.

MAAŞINI BAĞIŞLADI
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı sosyal medya hesabında yaptığı duyuruda, millet olarak zor süreçlerden geçtiğmize işaret etti. Sandıkçı, "Bu süreçten etkilenerek sıkıntılı günler yaşayan vatandaşlarımız için Canik Belediye Başkanı olarak 1 aylık maaşımı bağışlıyorum" dedi.

MECLİS ÜYELERİ, İŞ İNSANLARI..
Bu kapsamda tüm meclis üyelerine, AK Parti teşkilatlarına ve iş insanlarına çağrıda bulunan Sandıkçı, "Gelin bir kardeşlik seferberliği başlatalım ve bu zor günleri hep birlikte kenetlenerek atlatalım" çağrısı yaptı.

1 KOLİ BEDELİ 100 TL
Canik Belediyesi'nin Kardeşlik Seferberliği'ne yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, 0536 347 37 38 telefon numarasını arayarak,  1adet koli bedeli olarak 100 TL bağışlayabilecekler.