Başkan Semiz Havzalılar Derneği'nin yönetiminde

TAKİP ET

Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt'un Öz Terme Pide Salonu'nda yönetimi ile beraber Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı ve aynı zaman da Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Semiz, İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent'i konuk etti.

"BİRÇOK SİVİL TOPLUM KURULUŞU'NUN YÖNETİMİNDE YER ALIYORUM"

Başkan Yahya Bozkurt'un ricası üzerine akşam yemeğine katılan Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz ve İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimine katıldı. Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz şu şekilde konuştu: " Samsun'da birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun yönetiminde yer alıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Samsun'un her kesimine ulaşmamı ve sorunları yakından görerek, çözüm yolları üretmemde büyük bir etken oluyor. Benim babaannem Havzalıdır. Aslında Havza bana çok uzak bir yer değil. Diğer Sivil Toplum Kuruluşları'nda nasıl elimizden geleni yapıyorsak, Havzalılar içinde elimizden geleni yapmaya hazırız. Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum"


"ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYDUK"

Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ise şu şekilde konuştu: " Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı ve aynı zaman da Semiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Semiz'i aramızda görmekten onur duyduk. Yaptığı mimari yapılar ve izlediği doğru politika bizi bir araya getirdi. Havzalılar için berabere çalışacağız. Birçok projede imzası bulanan Başkan Semiz'e bu katılımdan dolayı teşekkür ediyorum"


"BAŞKAN SEMİZ'İN HER ZAMAN YANINDAYIM"

İlkadım İş Adamları Derneği Başkanı Ergin Levent, "  Bende Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı  Cemal Semiz ile beraber birçok Sivil Toplum kuruluşunda görev alıyorum. Bu benide çok mutlu ediyor. Başkan Semiz'in her zaman yanındayım. İnsanlar doğru olanın yanında durduğu sürece, büyük işler başarır. Buraya bizi davet eden Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Havzalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yönetinde yer almak benim için onurdur.