Başkan Semiz Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve TBMM'yi ziyaret etti

TAKİP ET

Samsun Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz Canik İlçesinde kurulması planlanan Ziraat Odası için Ankaraya giderek konuyla ilgili Ziraat Odası Genel Başkanlığını ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ
Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz Ankara'da bulunan Türkiye Ziraat Odaları birliğini ziyaret etti. Ayrıca Başkan Semiz TBMM'inide ziyaret ederek konuyla ilgili Samsun Milletvekillerinin görüşlerini alarak konuyu Vekillerle paylaştı.  Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Canik İlçemiz'de Ziraat Odası kurulana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda kader birliği yaptığımız ve bölgemizi temsil eden Keçi Koyun Birlik Başkanı Ahmet Haşim Baki ile Canik Muhtarlar Odası Başkanı Ahmet Genç ve ben Başkan Semiz olarak Canik İlçemizin hakkı olan Ziraat Odasının Kurulması için çalışmalarımıza devam edeceğiz."
VEKİLLERİMİZİN KONUYA EL ATMALARINI BEKLİYORUZ
Canik İlçesinin Zirrat Odasına ihtiyacı olduğunu belirten Onursal Başkan Semiz,"İlçemizin bu Odaya ihtiyacı olduğunu gördük. Sebebi ise Köylerin İlçemize yakın olması, Aynı zamanda Ziraat odası Üyelerinin iki vasıta değiştirerek mevcut olan ve Bölgemizle ilgisi olmayan Odaya gitmek zorunda kalıyorlar. Bizlerde Bölgenin temsilcileri olarak İlkadım İlçesinde bulunan Ziraat Odasının 110 Bin Nüfusu olan Canik İlçesini idare etmesini ben şahsım adına kabullenemiyorum. Bunun içinde Ankara'da ki Samsun'u temsil eden Başta Sayın Bakanımız ve Milletvekillerimizden bu konunun çözümüne el atmalarını bekliyoruz. Müracaatımız yaklaşık bir ay önce olmuştur. 3 Bine yakın Ziraat Odasına kayıtlı olan Çiftçi ağabey ile kardeşlerimizin dilekçe ve imzalarına rağmen konuyla ilgili bizlere hiç bir geri dönüş olmamıştır. Bu durum bizi derinden üzmüştür. Samsunlu Milletvekillerimizin bu Oda için devreye girmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.