Başkan Taşçı AK Parti'nin 17.Yılını Kutladı

TAKİP ET

AK Parti'nin 17. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Türkiye, AK Parti ile birlikte adeta kabuğunu sıyırdı.

Türkiye’nin 17 yılda geldiği noktadan ve hızlı ilerleyişinden bir kesimin rahatsız olduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Türkiye’nin karanlık kaderini aydınlatmak için 17 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne milletin menfaatleri doğrultusunda her zaman dik duran, gücünü milletten alan hatta milletin ta kendisi olan bir partinin adıdır AK Parti. 17 yıllık siyasi hayatında, 16 yıllık kesintisiz iktidar süreci boyunca, devrim niteliğinde hizmetlere imza atan AK Partinin neferi olmaktan, böylesine kutlu bir davanın hizmetkarı olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye'de 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne çok şey değişti. Ülkemizin elde ettiği güç, hem içeride hem de dışarıda Türkiye düşmanlarını rahatsız etmiştir. Hain darbe girişimiyle milletimizi bölemeyenler, bugün de ekonomik darbe operasyonlarıyla Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türk milletinin gücünü de arkasına alarak bugünlerden daha da güçlenerek çıkacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin öğrencisi olmaktan, onunla aynı yolda yürümekten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Taşçı, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koyduğu başarılı hizmet anlayışı bizlere ışık tutuyor. Önümüzde başarılı bir örnek var. Hem yerel hem de ulusal ölçekte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyorum. Bu anlamda genel hatlarıyla bakıldığında, hem sosyal hem de rutin belediyecilik hizmetlerinde AK Belediyeciliğin başarılı örneklerini Atakumlu hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Cumhurbaşkanımızın başarılı işlerini örnek alıyor, o ışık doğrultusunda, aynı heyecanla hemşerilerimize hizmet için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.