Başkan Taşçı: Hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar

TAKİP ET

Kayseri'de yaşanan terör saldırısına sert bir dille tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Hem bu dünyada hem ahrette, Türk Milletinin iki eli yakanızda olacak! Şeref yoksunu bu mahlukatlar hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar' diye konuştu.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik gerçekleştirilen hain saldırıya tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen son şeref yoksunu terörist de etkisiz hale gelene kadar, bu mücadelenin süreceğinden kimsenin şüphesi yok” şeklinde konuştu.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüse yönelik düzenlenen terör saldırısı karşısında yüreklerin yandığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimizi, milletimizi hedef alan hain saldırı sonucu ne yazık ki gencecik vatan evlatlarını şehit verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin analarının yüreğine düşen ateş, o hainleri yakacak! Silahsız, savunması askerlere saldırabilmeleri, bu hainlerin ne kadar şerefsiz olduğunun bir göstergesidir. Devletimiz tüm güvenlik güçleriyle bu hainlerden, şerefsizliklerinin hesabını soruyor, sormaya da devam edecek. Hem içeriden hem dışarıdan vatan hainlerinin hedefi olan ülkemiz, bu ihanet zincirini kıracak. Milletimize bu acıları yaşatanlar, aynı acıları misliyle yaşayacak. Şimdi, her zamankinden daha çok kenetlenme ve milli birliğimiz için omuz omuza olma zamanıdır” dedi.

Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki kararlığı karşısında tüm terör gruplarının köşeye sıkıştığına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimiz, tüm güvenlik birimleriyle hainlere karşı ciddi bir mücadele veriyor. Ülkemizin terörle mücadele konusundaki kararlığı sonucunda, tüm vatan haini terör grupları adeta fare gibi köşeye sıkıştı. Milletimizin bu anlamda devletinin yanındadır. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen son şeref yoksunu terörist de etkisiz hale gelene kadar, bu mücadelenin süreceğinden kimsenin şüphesi yok. Bizi yıldıramayacaklar, korkutamayacaklar, diz çöktüremeyecekler. Hem bu dünyada hem ahrette, Türk Milletinin iki eli yakanızda olacak! Şeref yoksunu bu mahlukatlar hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Bu milleti bölmeyi başaramayacaklar” diye konuştu.

ishak taşçı