Başkan Togar Ankara'da, eğitim yatırımı geliyor!

TAKİP ET

Tekkeköy'e takım ve bireysel sporların yapılması için harekete geçen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun da yer aldığı ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizin en büyük ihtiyacı olan hem spor kulüplerimize hem bireysel sporu tercih eden gençlerimize 20 dönümlük alan üzerinde 2000 kişilik ilçe stadı ve spor kompleksi ile etrafında halı saha, tenis, voleybol kortları, basketbol ve hentbol sahaları kazandırmak, 24 saat açık kalma esası ile hizmet verecek şekilde hayat bulacak. İki tesisin kazandırılması hususunda bakanlığımız ve belediyemiz işbirliğiyle alakalı sürecin tamamlanması için talimat veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi. 
Başkan Togar sosyal medya hesabından ayrıca, "Ülke genelinde örnek olacak şehrimize ve ilçemize dev eğitim yatırımı...
Şehrimiz adına ilçemize yapılan en büyük spor yatırımlarından birisi olan 33.919 kişilik Samsunspor stadımızın altında yer alan yaklaşık 3500 metre karelik kullanım alanına sahip tesislerin şehrimize Samsun Üniversitemiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesi ve Spor Bilimleri Lisesi olarak kazandırılması için Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek projemizi ve alanın durumunu paylaştık. Bu örnek projenin hayata geçmesi ile birlikte hem stadın altındaki kullanılmayan alanlar değerlendirilmiş olacak hem de stadımız çevresi 24 saat eğitim ve yaşam alanına dönüşecek." dedi.
Ziyarete Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’da katıldı.

Hasan Togar