Başkan Togar'dan 19 Mayıs Daveti

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede düzenlenecek olan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine Samsunluları davet etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesi'ni başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 103. yılı kentte çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Tekkeköy ilçesinde bu akşam da gençlik yürüyüşü ve fener alayı düzenlenecek. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar düzenlenecek olan etkinliğe tüm Samsunluları davet etti. 

Başkan Togar sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında şunları söyledi; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs Çarşamba günü (bu akşam) 20.15'de bando eşliğinde Tekkeköy Gençlik Merkezi önünden başlayıp Tekkeköy Belediyesi yanındaki etkinlik alanına kadar sürecek olan gençlik yürüyüşü ve fener alayının akabinde halk oyunları, DJ performansı, dilek feneri, havai fişek gösterileri gibi çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Gençlik Festivalimize tüm halkımız davetlidir.

Başkan Togardan 19 Mayıs Daveti