Başkan Tok: 'Bugün hep bir aradaysak onlara borçluyuz'

TAKİP ET

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 63. Danışma Meclisi Toplantısı Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, mahalle başkanları, gençlik kolları üyeleri katıldı. Toplantı, 15 Temmuz Şehitleri için hazırlanan sine vizyon gösterisi ile başladı.  O karanlık gecede yaşanan olayların derlenerek hazırlandığı video gösterisi salonda duygusal anlar yaşattı.

"15 TEMMUZ'DAN SONRA KİMSE CESARET EDEMEZ"

Milletin iradesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti ve Allah'ın yardımıyla darbe teşebbüsünün püskürtüldüğünü ifade eden AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Son günlerde kamuoyunda sıkça dile getirilen ikinci dalga darbe teşebbüsüne kimsenin cesaret edemeyeceğini ifade etti. Göksel, " 15 Temmuz'da Hain FETÖ terör örgütü tarafından planlanan darbe girişimine karşı milletin verdiği kutsal mücadele sonrası Türk Milletine darbe vurulamayacağını herkes görmüştür." dedi.

HERKES TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜ

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ise, Tüm Türkiye'nin o karanlık gecede her kesimden her görüşten insanın kenetlenerek tüm dünyaya Türk'ün gücünü ve birlikteliğini ispatladığını vurguladı.

"ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ"

Türk Milleti'nin 15 Temmuz'da verdiği asil mücadelenin tüm dünya milletlerine örnek olduğunu söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " FETÖ terör örgütüne mensup üniformalı ihanet çetesi tarafından milletin iradesine darbe vurmaya kalkışanlar, milletin büyük tokadını yemiştir.  O karanlık 15 Temmuz gecesi Milletimiz Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokağa inerek devletini, milletini, ay yıldızlı bayrağını ve istikbalini korumak için ölüme koştular. Canını hiçe sayarak kurşunların önüne atladılar, tankların altında ezildiler. Bugün burada bir arada isek, canlarımızı o şehit ve gazilerimize borçluyuz. O anları hep birlikte müşahede ettik. Türk olmaktan bir kez daha onur ve gurur duyduk.  Cuntacı generale ilk kurşunu sıkarak haklı mücadelenin sembol ismi olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir başta olmak üzere, İstanbul ve Ankara gibi illerimizde tanklara savaş uçaklarına adeta göğsünü siper eden, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

TOK,  HAYATA GEÇİRDİĞİ PROLERİNİ ANLATTI

Belediye olarak hayata geçirilen ve devam eden projelerden bahseden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tamamlanan ve açılışa hazırlanan Derebahçe Sosyal Tesislerinin resmi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolunu tamamladık. Çok güzel bir eser oldu. Halkımızın istifadesine sunduk. Ihlamur Cafe ve Restaurant hizmeti ve görünümü ile şehrimizin önemli tesislerinden  birisi haline getirdik.. Herkesin takdirini alıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis ettiğimiz Eski Fen İşleri Şantiyemizde Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi bitmek üzere. Gençlik ve Spor Bakanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yeni Belediye Hizmet Binamızın ihalesi sonuçlandı. Firma belirlendi. Son değerlendirmeler yapılıyor. Allah'ın izni ile Kasım ayında da Yeni Belediye Hizmet Binamızın temelini atacağız. Baruthane mahallesinde Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi inşaatını yapıyoruz. Oradaki inşaatımız da hızla ilerliyor. Mimarisi ile Türkiye'ye örnek olacak olan Camii ve Külliye projemizin bir an önce tamamlanması için büyük emek ve gayret gösteriyoruz" şeklinde konuştu.