Başkan Tok: 'Çorak'taki hummalı çalışmadan halk memnun'

TAKİP ET

Belediye Başkanlığı'nın hizmet makamı olduğunu söyleyen Başkan Tok, 'Halkımızın verilen hizmetten memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Halkımızın hizmetkarı olarak çalışmalarımız var gücümüzle çalışıyoruz.' dedi

İlkadım Belediyesi yeni mahalle olan yerleşim merkezlerinde asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Köy statüsünden mahalle hüviyeti kazanan mahallerde yapılan çalışmaları kontrol eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çorak(Yeşiltepe) mahallesinde yapılan yeni yolları gezdi. Yaz ayı boyunca ilçenin dört bir tarafında Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdir görüyor.

ÇORAK YENİ GÖRÜNÜME KAVUŞTU
Eski adı Çorak yeni ismi ile Yeşiltepe olan mahallede İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 876 ton sıcak asfalt döküldü. Yaklaşık 1 kilometrelik bir yolun yeni görünüme kavuşturulduğu Yeşiltepe Mahallesi’nde yeni yollara kavuşan çevre sakinleri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a ve çalışma ekibine teşekkür etti.

UZAKLARI YAKIN EDİYORUZ
Belediye olarak kent merkezinin yanı sıra şehir merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ 152 bin 28 kilometre kareye sahip ilçemizin yeni statüsüne kavuşan 11 mahallemizin birçok sokağını asfaltlayarak yeni görünümüne kavuşturduk. Ekiplerimiz yaz ayını çok yoğun geçirdi. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bizim lügatimizde uzak ve yakın  kavramları yok. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli. Belediyeler hizmet yeridir.  Biz halkımızın hizmetkarıyız.  Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden halkımızın verilen hizmetten duyduğu memnuniyetidir.” diye konuştu.