Başkan Tok'dan Kadir gecesine davet

TAKİP ET

Ramazan ayının her günü farklı camilerde Kuran ziyafeti programı veren İlkadım Belediyesinin 24. gününki adresi Yenidoğan Camii oldu. Vatandaşların akın ettiği Yenidoğan Camiinde, Akşam ve Teravih namazı arası Üsküdar Valide-i Cedit Cami İmam Hatibi Kerim Öztürk Kur'an ziyafet yaşatarak vatandaşların gönüllerine seslendi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un her akşam farklı bir camide gerçekleştirdiği Gönül Sohbetleri Programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Keleş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda İlkadımlı katıldı. 

BAŞKAN TOK “ÜLKEMİZDE HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE ORUÇLARIMIZI TUTUYORUZ”
Yenidoğan Camiinde, Teravih Namazı çıkışı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Tok; Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine sağlık sıhhat ve afiyet içerisinde ulaşmayı daha sonrasında da Cenab-ı Hak Ramazan Bayramına bizleri ulaştırmayı nasip etsin.” dedi. 
Teravih çıkışı İlkadım Belediyesi tarafından ikram edilen çay ve lokmalar eşliğinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tok; “Cenabı Hak, tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz namazlarımızı kabul etsin. Ülkemizde huzur ve güven içerisinde oruçlarımızı tutuyoruz, iftarlarımızı açıyoruz, teravih namazlarına gidiyoruz ve sahurlarımıza kalkıyoruz. Onun için ne kadar şükretsek azdır diye düşünüyorum. Çünkü hemen yanı başımızdaki İslam ülkelerine ve orta doğuda ki ülkelere baktığımızda oralarda kan var, gözyaşı var, açlık var, sefalet var ve katliamlar var. Bundan ötürü ülkemizde huzur ve istikrar ortamına şükretmeli ve birlik beraberliğimizi kollamayız. Bu huzur ve istikrar ortamı da bizlerin vatandaşlarımıza daha güzel projeler sunmamıza olanak sağlıyor. Biz her akşam farklı camilerimize Ülkemizin tanınan ve bilinen hocalarımızı misafir ederek vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.

Bununla birlikte her gün yine farklı mahallelerimizde Komşu İftarları programını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın birlik ve beraberliklerini perçinliyor bununla birlikte hep beraber oruçlarımızı açarak dualarımızı ediyoruz. Halkımızın da programlarımıza ilgi göstermesi ve olumlu tepkiler vermesi bizi daha farklı projelere itiyor. Örneğin Pazarı Pazartesiye bağlayan gece Kadir Gecesini idrak edeceğiz.  Bunun içinde çok güzel bir program hazırladık.  Cumhuriyet Meydanında, Çifte Ezan, Enderun Teravih, Kuran Ziyafeti İlahiler ve Sakal-ı Şerifinde ziyarete açılacağı, Dualarla ihya edeceğimiz ve çeşitli ikramlarımızın olacağı, “Seccadenle Gel” Teravih Namazı ve Kadir Gecesi Özel Programına tüm halkımızı şimdiden davet ediyorum. Bununla birlikte bugün burada aramızda misafirimiz AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Keleş var. Kendisini çok iyi tanıyorum. Ankara bürokrasisinde çok önemli görevler alan ve çok önemli hizmetlerde bulunan Vezirköprülü bir kardeşimiz. Kendisinin şehrimize ve ilçemize çok güzel hizmetler getireceğine inancım tam. Dolayısıyla önümüzdeki seçimler için Milletvekili Adayımız Bekir Keleş içinde desteklerinizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

BEKİR KELEŞ, “20 YILLIK DENEYİMİ AŞKLA VE ÇOŞKUYLA HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un konuşmasının ardında söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş;“ kendisini tanıttı.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş; “Bugün burada sizlerin arasında bulunmaktan ve sizlerle beraber Teravih Namazını eda etmekten mutluluk duydum.  20 senedir Başbakanlıkta bürokrat olarak çalışmaktaydım.

20 yıllık deneyimimizi ve oluşan bürokratik çevremizi bundan sonrada inşallah siz değerli hemşerilerimize aşkla ve coşkuyla hizmet olarak sunmak istiyorum. Şuan hızlı bir şekilde seçim sürecine girdik. Bizlerde vekil adayı olarak her gün farlı ilçelerimizde, mahallelerimizde siz değerli hemşerilerimizle tanışıyor, sohbet ediyor ve seçim sürecini anlatıyoruz. 24 Haziran seçimleri için şimdiden dualarınız ve desteklerinizi istiyorum. Allaha emanet olun.” dedi.