Başkan Tok,İlkadım için Herkesin Oyuna Talibiz

TAKİP ET

Seçim çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, siyasi parti temsilcileri ve STK'lar ile buluşmaya devam ediyor.

31 Mart Seçimleri için çalışmalarına hız veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok siyasi parti temsilcileri ve STK’lar ile buluşmaya devam ediyor. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı görevine getirilen Oktay Avcılar’ı AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Erdoğan Tok daha sonra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ile Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu ve Anadolu Gençlik Vakfı Samsun Şube Başkanı Şenol Altun’a ziyarette bulundu.

TOK; “CUMHUR İTTİFAKI HER KESİMİ KAPSIYOR”

Saat Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu ve parti yönetimi ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım’a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda herkesin her kesimin oyuna talibiz. Ortak paydamız İlkadım ve Samsun. Hem ilçemize hem şehrimize sağladığımız katma değerin gücü ile gelecek dönemde de İlkadım’da ilkleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“GENÇLİK YILLARIMDA YAPTIĞIM HİZMETLERİ GÖRMEK GURUR VERİCİ”

Daha önce Milli Gençlik Vakfı olan şimdi ise Anadolu Gençlik Derneği olarak hizmetlerini sürdüren derneği ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Gençlik yıllarımda 10 yıla yakın bir süre başkanlığını yaptığım Milli Gençlik Vakfı-Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret etmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Çok zor şartlar altında görev yaptığımız yıllarda birbirine inanmış kenetlenmiş kardeşlerimle birlikte şuan içinde bulunduğumuz binanın ortaya çıkmasında büyük emekler sarf ettik. Alın teri döktük. Burada rahmetli Erbakan hocamızı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlama şerefine eriştik. Temelini attığımız bu hizmetlerin devam ettiğini imanlı, inançlı, ahlaklı bir nesil yetiştiğini görüyor olmak beni mutlu etti. Bu vesile ile Şube Başkanımız Şenol Altun ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

TOK; “İLÇEMİZ İÇİN YENİ BAŞKANIMIZLA EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevini devralan Oktay Avcılar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Erdoğan Tok; “Yeni başkanımız Oktay Avcılar teşkilatımız içerisinde uzun yıllardır gençlik kolları başkanlığı dahil önemli görevlerde bulunmuş bir kardeşimiz. Yeni görevinde de başarıyı yakalayacağına hiç şüphemiz yok. Seçim süreci içerisinde de yine el ele omuz omuza çalışarak İlkadım’da rekor kıracağımıza inanıyorum. Oktay Avcılar başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun” diye konuştu

YILMAZ“İLKADIM’IN HEYECANI ARTACAK”

Başkanlık görevine atanan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar’ı tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz; “İlkadım seçim sürecine coşku ve heyecanla girdi. Bu heyecana genç ve başarılı bir başkanın atanması coşku katacaktır. Ben Oktay Avcılar kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyor ve bu görevin partimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Erdoğan Tok