Başkan Tok'tan 30 Ağustos Zaferi Mesajı

TAKİP ET

Türk Milletinin tarih boyunca nice sinsi planları, tuzakları ve zorlukları kendi iradesiyle aştığını söyleyen Başkan Tok, " 30 Ağustos Zaferi ve ruhu ile tuzaklarla dolu engelleri aklımızla, ferasetimizle, faziletle bereketlenmiş kalplerimizle birer-birer aşacağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ"

Tarihimizin şanlı zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos'u milletçe idrak etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " Tarihi üstün başarılarla dolu olan Türk Milletinin övünç kaynağı olan 30 Ağustos Zaferi milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin esaret altına alınamayacağını ispatıdır."dedi.

30 AĞUSTOS ZAFERİ, DİĞER MİLLETLERE ÖRNEKTİR.

30 Ağustos'un milli diriliş olarak milli vicdanlardaki yerini aldığını ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " 30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesindedir. Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendiren bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır." diye konuştu.

VARLIĞIMIZIN GÜVENCESİ MİLLİ RUH

Türk milleti tarih boyunca nice zorluğu, nice musibet ve melaneti aştığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " 30 Ağustos Zaferinden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemekteyiz. Ülkemizi,  zorla  ve hile ile ele geçirmek isteyen FETÖ/PDY ve taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz'daki hain ve sinsi planları, aziz milletimizin şanlı direnişi ile boşa çıkarılmıştır. Milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur. Türk milleti bugünkü stratejik çalkantıyı, tuzak ve komplo bezirganlarının eş zamanlı devreye koydukları imha senaryosunu Devletimizin ve hükümetimizin kararlılığı, milletimizin iradesiyle mutlaka aşacaktır. Türkiye’nin tükenişine şahit olacaklarını düşünmemelidirler. Türk Milleti küresel senaryoların farkındadır. Tuzaklarla dolu engelleri aklımızla, ferasetimizle, faziletle bereketlenmiş kalplerimizle birer-birer aşacağız. 15 Temmuz Milli direniş göstermiştir ki, muhtaç olduğumuz kudret, inanç, cesaret ve müjde İstiklal Marşımızın satırlarında vardır. Varlığımızın güvencesi 30 Ağustos Zaferi ve taarruz ruhudur. Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 94'üncü yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını,kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. " şeklinde konuştu.

Erdoğan Tok