Başkan Ulusoy: 2021 yılı Fırsat Eşitliği İçin Farkındalık Yılı

TAKİP ET

Sektöründe kadın istihdam oranının en yüksek olduğu şirketlerden biri olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, 2021'i 'Fırsat Eşitliği İçin Farkındalık Yılı' olarak ilan ettiğini açıkladı.

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy yaptığı açıklamada; "Toplumsal fırsat eşitliğinin daha adil bir dünya için olmazsa olmazlardan biri olduğunun farkında olan bizler, bu yöndeki çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
100. yılımızda, dünyanın önemli gıda oyuncuları arasında yer almak üzere sağlam adımlarla ilerlerken, ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri, sosyal sorumluluk projelerimizle de hayata geçiriyoruz. Bu projelerde de yine aynı bakış açısıyla ilerliyor, öğrencilerimize sağladığımız eğitim desteklerinde de aynı hassasiyetle hareket ediyoruz.
Biliyoruz ve inanıyoruz ki, en temel insan haklarından biri olan eşit yaşama hakkı, toplumun tamamına yayıldığında arzu ettiğimiz gelişmeyi tam anlamıyla hayata geçirebiliriz.  
Emeğin, alın terinin yüzlerce yıldır en güzel örneklerini gördüğümüz sektörümüzde, geleceğe attığımız her adımda aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. 
Birlikte omuz omuza yetişerek, insanlığın en temel gıda maddesini sunan buğdaydan aldığımız öğreti, umudumuzu her daim diri tutmamıza örnek oluyor. Bu inançla çıktığımız yolda amacımız; hiçbir toplumsal rol ve algının eşitliğe engel olmamasıdır. 
Sektörümüzde ise kadın istihdam oranının en yüksek olduğu şirketlerden biri olmanın mutluluğunu yaşayarak, 2021’i ‘Fırsat Eşitliği İçin Farkındalık Yılı’ olarak ilan ediyoruz.
Tüm paydaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz."

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy