Başkan Yardımcısı Usta, gençlerle buluştu

TAKİP ET

Şehzadeler Taraftar Grubu üyesi öğrencileri ağırlayan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Samsun sevdalısı gençlerden geleceğimiz adına çok şeyler bekliyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, Şehzadeler Taraftar Grubu üyesi Karşıyaka Lisesi öğrencileri ile biraraya geldi. Belediye toplantı odasında gerçekleşen ve gazeteci-yazar Osman Kara ile Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir'in de yer aldığı buluşmada Samsunspor sevdalısı öğrencilerle sohbet eden Usta, gençlerden gelecek adına çok şey beklediklerini söyledi.

ÇOK YÖNLÜ PROJELER

Geleceğin güvencesi, yarınların emanetçileri olan gençlerin, modern çağın ve teknolojinin gerektirdiği şekilde bilgi birikimi ile donatılmaları için çalıştıklarını belirten Usta, "Gençlere sosyal, kültürel, eğitsel, sportif, psiko-sosyal gibi çok yönlü projeler üretiyoruz. Eğitim, kültür ve sporda ilçemizin gelmiş olduğu nokta geleceğimize ışık tutuyor. Bu noktada Samsunspor sevdalısı olan gençlerimizden ilçemizin ve şehrimizin geleceği adına beklentilerimiz yüksek" dedi.

GELİN İMKANLARDAN YARARLANIN

Canik Belediyesi olarak gençlerin her zaman öncelikleri olduğunu ifade eden Usta, "Şuna inanıyorum ki gençlerimize yönelik en fazla yatırım yapan belediyelerden biri Canik Belediyesi'dir. Proje Geliştirme Biriminden Akademik Belediyecilik Birimine, eğitim merkezlerinden spor tesislerine kadar onlarca projemiz gençlerimizin hizmetinde. Buradan gençlerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin bu imkanlardan yararlanın. Çünkü bizim için gençlerimizin fikirleri, düşünceleri çok önemli" diye konuştu.

Gençlerle sohbet eden gazeteci-yazar Osman Kara da, gençlerle tecrübelerini paylaşırken, Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir, gençlere ve spora yaptığı katkılardan dolayı Canik Belediyesi’ne ve Başkan Genç’e teşekkür etti.