Başkan Yıldız'dan Gazeteniz Olsun'a ziyaret

TAKİP ET

Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi ve Samsun Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve beraberindeki heyet Gazeteniz Olsun. com'u ziyaret etti.

Eğitim Bir Sen Samsun 1 Nolu Şube tarafından bu yıl 2.si düzenlenen geleneksel şiir okuma yarışmasına gösterilen destekten ötürü basın mensuplarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Hamdi Yıldız, "Bu yıl Özel Eğitim, Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul , Lise ve Azerbaycan olmak üzere 6 kategoride düzenlendi. Bir nevi uluslararası bir yarışma gerçekleştirdik. Yarışmada dereceye girenlere bir kez daha tebrik ediyorum. Yine organizasyonda emeği geçenlere ve destekleri içinde basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl yarışmamızı daha iyi noktalarda yapmak adına gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 
Bu anlamda yaptığımız çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında bizlere destek olan basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. 
Ziyarette Basın iletişim başkan yardımcısı Ali Kıroğlu ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Fikret Bostan'da bulunurken, Başkan Yıldız basın mensupları için özel olarak hazırlanan "2021 Yılı İstiklal Marşı Mehmet Akif Ersoy Yılı" temalı hediyesini GazetenizOlsun.com Genel Yayın Yönetmeni Yadigar Karataş'a taktim etti. 


Gazeteci Yadigar Karataş'ta nazik ziyaretleri Başkan Yıldız'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Başkan Yıldızdan Gazeteniz Olsuna ziyaret