Başkan Yılmaz: 'Amacımız doğu-batı arasında gönül köprüsü kurmak'

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Doğu ile batı arasında güzel bir gönül köprüsü oluşturmak en büyük dileğimiz"dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan 'Kardeş Şehir' projesi kapsamında Samsun heyeti ikinci kez Tunceli'ye gitti.

AK Parti Genel Merkezi'nin 'Kardeş İl' projesi kapsamında Samsun ile Tunceli kardeş il ilan edildi. Bu kapsamda doğu ve batı illeri arasında gönül köprüsü oluşturulması yönünde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ak Parti Samsun İl Örgütü, bir kez daha Tunceli'ye ziyaret gerçekleştirdi.

İLK ZİYARET TUNCELİ VALİLİĞİ'NE

Tunceli  gezisine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel,Yerel Yörenimler Başkanı Yılmaz Açan,Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe,İlçe belediye başkanları, parti ilçe başkanları ile AK Parti Yönetimi ve Meclis Üyeleri katıldı.

Tunceli gezisinde ilk ziyaret Tunceli Valiliği'ne yapıldı. Tunceli Valisi Osman Kaymak tarafından karşılanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Valilik anı defterini imzaladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Cuma namazını kıldı. Samsun Heyetine Tunceli'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da eşlik etti.

AMACIMIZ DOĞU-BATI ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK

Valilik ziyareti sonrasında AK Parti Tunceli İlTeşkilatı'na geçilirken,burada Samsun heyeti partililer tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Kardeş şehir projesi ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Doğu ile batı arasında güzel bir gönül köprüsü oluşturmak en büyük dileğimiz. Bu kapsamda Tunceli ile kardeş şehir olmuştuk. Buralarda yapacağımız projeler var. Ama onları yapmakla beraber gönül dostluklarının gelişmesi, güçlenmesi en büyük arzumuz. Bugün de burada o dostluğun gerçekten çok sağlam temeller üzerine oturduğunu görmekten çok büyük memnuniyet duydum"diye konuştu.