Başkan Yılmaz: Hemşehri derneklerimiz bizim için çok değerli

TAKİP ET

Bursa Samsun Dernekler Federasyonunu üyelerini ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hemşeri Derneklerimiz bizim için önemli. Tüm bu farklı kültürler, farklı hayat tarzları, gelenek ve görenekler, bizim zenginliğimizdir" dedi.

Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Bursa Samsun Tanıtım günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür eden Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Savaş Otruş, "Bu şehirde yaptıklarınız Samsun içinde ve Samsun dışında yaşayan hemşerileriniz tarafından her zaman takdir ediliyor ve projeleriniz herkese örnek gösteriliyor. Hemşerilerinizi yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Hemşeri derneklerimiz bizim için çok önemli. Sizler bizim kültür zenginliğimiz, farklılığımızsınız. Zaten en büyük zenginliğimiz de farklılığımız ve bir çok kültürü içimizde barındırıyor olmamız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim eylesin" ifadelerini kullandı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

yusuf ziya yılmaz