Başkan Yılmaz Kadın Personelle biraraya geldi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz belediyede çalışan kadın personeller için düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.

Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Çocuklarımızın üzerine titreyen adeta paratoner gibi onları tehlikelerden koruyan analarımızın, bacılarımızın, ablalarımızın üzerimizde hakları çok büyüktür. Kadınlar her zaman fedakarlıklarını gösteren, eşlerini ve çocuklarını hayata hazırlayan insanlardır. Bu noktada insan hayatında kadının önemi oldukça fazladır. Bu vesile ile siz değerli çalışma arkadaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. 
Başkan Yılmaz’ın konuşmalarının ardından SASKİ’de görev yapan ve çocuklarının eğitimi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne naklini aldıran Emel Tüfekçi’ye Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak ve Özel Kalem Müdürü Hanife Papila tarafından el işlemesi hediyeler verildi.  Erol Olçok Salonu’nda gerçekleştirilen programa Samsun Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve SAMULAŞ bünyesinde çalışan yaklaşık 400 kadın katıldı. Programa ilerleyen saatlerde AK Parti genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katıldı. 

Samsun büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz