Başkan Yılmaz'a İlçe Ziraat Odaları'ndan Ziyaret

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden tarımsal destek alan ilçelerin ziraat odası başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette oda başkanları, Başkan Yılmaz'a alınan desteklerle yetiştirilen çilek ve mantar ikram etti.

 İlçelerde kırsal kalkınma yatırımlarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, hem çiftçilerin hem de ilçe ekonomilerinin yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan çilek ve mantar yetiştiriciliği konusunda hibe ve yatırım destekleri alan Çarşamba Ayvacık, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde ürünler ekilerek yetiştirildi. 
   İlçe tarımına ve çiftçilere büyük gelir kaynağı olan çilek ve mantar yetiştiriciliğine verdikleri katkıdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür ziyareti yapan eden Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Terme Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün ve Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, ürün yetiştiriciliği hakkında brifing vererek, yetiştirilen çilek ve mantarları ikram etti. 
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ise ilçelerde kırsal kalkınmaya ve rençberliğe büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Yılmaz, üretmek için proje geliştirip elini taşın altına koyan her üreticiye destek vermeye ve yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Ziyarette Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir de hazır bulundu.