Başkan Yılmaz'dan EMŞAV'a yeni yer sözü

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 2016 yılında şehit olan polis memurlarının ailelerini ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Şehit ve Gazi Aileleri Birimi tarafından düzenlenen şehit ailelerine ziyaret programına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Vatanımızı korumak için şehadet şerbetini içen şehitlerimize her zaman borçluyuz.” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit aileleri ile iletişimi kolaylaştırmak için kurulan Şehit ve Gazi Aileleri Birimi çalışmalara başladı. Birim tarafından düzenlenen ve yılın son gününde gerçekleştirilen program kapsamında 2016 yılında şehit olan polis memurlar Burak Zor, Ersan Gürpınar ve Mustafa Öztürk’ün aileleri ziyaret edildi. 

ŞEHİT ve GAZİ AİLELERİNE DESTEK
Şehit aileleriyle her zaman yakından ilgilenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bizim onlara büyük vefa borcumuz var. Toplumun huzurunun ve güvenliğin sağlanması için büyük fedakarlık gösteren emniyet personelimiz maalesef hain saldırılar sonucu şehit düşüyor. Bunların son bulması için devletimiz her çalışmayı yapıyor. Ancak terör örgütleri durmak bilmiyor. Onlar vicdanı olmayan, evlat sevgisi nedir bilmeyen hain canavarlar. Türkiye’nin kalbine hançeri saplıyorlar. Samsun’da şehit ve gazi ailelerine destek olmak için kurduğumuz Şehit ve Gazi Aileleri Birimi ile ailelerin sıkıntılarını en kısa sürede gidermeye çalışacağız. Evlatlarını bu vatan toprakları için kaybeden ailelerimiz her zaman başımızın tacıdır. Onlara gereken her türlü desteği vereceğiz” dedi.

EMŞAV’A YENİ YER SÖZÜ
Programları kapsamında Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından her ay düzenlenen mevlüt programının 156. sına katılan Başkan Yılmaz, “EMŞAV’ın yerini muhakkak yenilememiz gerekiyor. Burayı da kullanabiliriz ama buradan daha iyi bir mekanda olmamız gerekiyor. 6 ayın içerisinde muhakkak her şeyi ile beraber şehitlerimize, gazilerimize ve şehit ailelerimize yakışır bir yer yapacağız. Sizlerin de huzurunda o sözü veriyorum. Rabbim şehitlerimizi nurlar içinde yatırsın” diyerek EMŞAV üyelerine daha modern bir yer yapacaklarına dair söz verdi. 
Programlara AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe katıldı. 

yusuf ziya yılmaz