Başkan Yılmaz'dan şampiyonluk pastası

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TB2L'de şampiyon olarak 1.lige yükselen Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü teknik heyet ve sporculara akşam yemeği verdi. Yemeğin ardından Başkan Yılmaz, başarıyı şampiyonluk pastası ile taçlandırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü teknik heyet ve sporcuları ile Fevzi'nin Yeri Balık Restaurantı'nda bir araya geldi. Meclis Grup Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Bayar, Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Ali Burgul, yardımcı antrenörler Ömer Kahyaoğlu ve Saim Uzun ile sporcuların katıldığı yemekte Başkan Yılmaz, sporcularla sohbet edip başarılarından dolayı bir kez daha tebrik etti.

Şampiyonluk kupasının baş köşeye konulduğu gecede Başkan Yılmaz, şampiyonluk pastası kestirdi. Mumu sporcuların eşlerine üfleten Başkan Yılmaz, pastayı da kulüp yöneticileri ve teknik heyet ile birlikte kesti. Başkan Yılmaz, birinci ligde de şampiyonluk beklediğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Samsun büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz