Başkan Zihni Şahin, Bakan Mustafa Varank'ı ağırladı

TAKİP ET

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, makamında ağırladığı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, Samsun'u anlattı.

Çeşitli ziyaretler kapsamında Samsun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, Bakan Mustafa Varank'a, Samsun ile ilgili bir sunum yaptı, "Samsun, gelişimini teknolojik ve bilimsel yatırımlarıyla birlikte sürdürüyor" dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Samsun'da ilk olarak Lojistik Merkezi'ni ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın,  Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve AK Parti Samsun İl Başkanı  Hakan Karaduman'ın eşlik ettiği Bakan Mustafa Varank, ardından Samsun Akredite Metal Metroloji ve Kalibrasyon Laboratuvarı’nda da incelemelerde bulundu.

Zihni Şahin